Generalforsamling 2020 Mandag den 2. marts kl. 18.30 I klublokalet.

HUSK:

Vinterferie i uge 8

(derfor ingen svømning)

Næste stævne:

Flipper Cup på hjemmebane Den 22. marts

TALENT HOLD (tidligere K3)

KRAV: Det forventes at man begynder at deltage i stævner.
             Det forventes, at forældrene hjælper til og bakker svømmerne og klubben op, når der er                                       stævner og sociale arrangementer.

MÅL: At forbedre svømmeren teknik og personlige rekorder, samt deltagelse i stævner.

VARIGHED: 1 time, 2 gange ugentlig

PRIS: 1100,- kr.

BESKRIVELSE: Holdet er for svømmere der har lyst til at prøve kræfter med konkurrencesvømning.
Svømmeren vil blive introduceret for programtræning samt til færdigheder, man skal bruge til at dyrke svømning som sport, eks. startspring og vendinger.

HUSK, at medbringe badehætte, svømmebriller og drikkeflaske.

OBS: Klubben forebeholder sig ret til at ændre på et hold, hvis der ikke er det nødvendige antal tilmeldinger.

Hvis en ansvarlig træner, skulle blive syg, tillader Frederikshavn Svømmeklub sig, at aflyse op til 2 træninger på en sæson, uden at give refusion i prisen eller erstatte timerne. Klubben vi dog altid prøve at finde en afløser.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Følg os på Facebook og få de seneste opdateringer fra klubben.